"For mig har rollen som business angels været en indgang til startup -verdenen. På længere sigt ser jeg mig selv som enten founder eller co-founder af en ny startup eller i en konstellation, hvor vi vil kunne tilbyde endnu mere assistance i form af kapital og kompetencer til fremtidens startups.” - Peter Troensegaard Jensen, investor i GEPE Invest

5 skarpe til ugens investor: Peter Troensegaard Jensen

Ugens investor er co-founder af familievirksomheden GEPE Invest, medlem af DanBAN, bestyrelsesformand i Dogley og uddannet MSc i International Management & Marketing fra CBS. Læs om de meget forskellige investeringer i bl.a. The Syrup Co., GO-Pen og Container Living, og hvordan det er at investere via en familievirksomhed.

1. Du og din far, Gert Jensen, gik for ti år siden sammen i GEPE Invest, (GErt & PEter). Hvordan (sam)arbejder I? Og hvilke investeringskriterier er de vigtigste for jer?

Da vi i sin tid stiftede GEPE, var det primært med ejendomsinvestering som formål. Passionen for startupverdenen har dog altid været der, og i 2019 besluttede jeg at kaste mig ud i tilværelsen som business angel, hvilket gjorde, at vi kunne udvide forretningen til også at involvere investeringer i startups. I denne del af forretningen er jeg primus motor og står for at finde interessante cases, ofte igennem DanBAN, foretage due diligence og, i de tilfælde det er relevant, at være aktiv investor i form af bestyrelsesarbejde eller generel sparring med founders. Gert har mange års erfaring som selvstændig, har en fantastisk forretningssans og er en god ”menneskekender”, hvilket alle er kompetencer jeg trækker på i vores arbejde med startups, især i due diligence-fasen, og når der skal træffes store beslutninger.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: