5 skarpe til ugens investor: Jeppe Schytte-Hansen

Jeppe Schytte-Hansen har været involveret i flere store succeser inden for SaaS-, design- og kommunikationsbranchen. Han er CEO og co-founder i Omnidocs, der i sin rivende udvikling beskæftiger 75 ansatte og netop har åbnet kontorer i New York. I 2014 var han med til at stifte Templafy, der nu har 380 medarbejdere og har rejst knap 800 mio. kr., hvor han fortsat er aktiv i bestyrelsen. Foruden Omnidocs og Templafy er han aktiv som bestyrelsesformand i New Movements, Celsius og Lift Relations. Han er medlem af DanBAN, hvorigennem han fx tidligere på året gik ind som investor i Nabo Farm og i Climaider.

1. Hvor mærker du konkret, at dine 17 års erfaring som founder og som CEO i Omnidocs (tidligere SkabelonDesign) med 75 ansatte kommer dig til gode som investor?

”To af de elementer, som jeg vægter højst i mine egne forretninger, er kulturen i virksomheden og teamets betydning for at lykkes – det er fundamentet for stort set alle succesfulde virksomheder, som jeg kender. Et par af de andre ting, som kommer mig til gode som investor, er et kommercielt mindset, som handler om at finde den optimale balance mellem rigtig glade kunder, som meget gerne vil forblive kunder i butikken, og god forretning med stærke forretningsmodeller – som sandsynligvis ændrer sig over tid til gavn for både kunder og forretningen. Derudover bruger jeg naturligvis min erfaring med både konsulentforretning, design thinking, change management-processer og ikke mindst SaaS-forretningsmodeller i de fleste af mine investeringer.”

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: