”Det er rigtigt, at vi har skullet tage højde for EU’s statsstøtteregler i forhold til, hvilke virksomheder der kan få adgang til de nye produkter. Det skyldes bl.a. EU's definition af, hvornår en virksomhed er kriseramt."

4 skarpe til Vækstfondens pakke

Økosystemet har allerede i diskussioner og det løbende spørgeskema her på Bootstrapping, hvilket du kan støtte op om frem til 20. maj, stillet en række kritiske spørgsmål til den specielle hjælpepakke. Bootstrapping har bedt Vækstfondens ledelse svare på fire spørgsmål.

Siden regeringen og Folketingets partier den 18. april lancerede en særlig udvidet hjælpeaftale til iværksættere og investorer, har Bootstrapping tæt dækket, hvad loven betyder for økosystemets aktører. 7. maj kom så Vækstfondens fire nye produkter, der er retningslinjerne for, hvordan hjælpepakken for 2020 skal udmøntes til vækstiværksættere. Men der er stadig udeståender, som giver anledning til bekymring.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: