iværksætter Lars Tvede

2024-forudsigelser #1. Lars Tvede: Nu kommer AI for alvor ind i din hverdag

Vi kan takke AI for, at der aldrig vil blive en bedre tid at være iværksætter end netop nu, siger Lars Tvede til Bootstrapping. Vi har bedt ham, på basis af hans Supertrends, forudsige hvilke AI- og tech-trends, der kommer til at dominere i ´24.

Jeg ser i høj grad AI som en almen teknologi. På mange måder minder AI om Internettet. Derfor tror jeg ikke, sådan som mange andre, at den i udpræget grad kun kommer til at være på hænderne af Big Tech. Jo da, med internettet var der big tech virksomheder som Cisco, der tjente stort på at sælge kerneteknologier. Men derudover åbnede internettet utallige muligheder for startups såsom Amazon, der effektiviserede detailhandel, og for f.eks. Google og Facebook, der skabte nye forretningsmodeller. Noget tilsvarende vil ske med AI, blot meget hurtigere. Her ser jeg mest specifikt store muligheder i tre kontekster, nemlig det man på engelsk kalder AI at scaleAI orchestration, og personal AI.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: