11 nye startups fra InnoFounder

Innovationsfondens InnoFounder-program har for tredje gang udvalgt et kuld af nye startups. Se her hvem de er.

De nye InnoFoundere

TREBO forener plastik og bæredygtighed. Startuppen genanvender plast, og sælger det videre som et rent materiale.

Freemi er en genbrugsapp, hvor du kan give ting væk og få ting gratis. Appen har over 110.000 brugere og er den største af sin slags i Danmark.

IoTeeLab har udviklet en censor, der sidder inde i skraldespande, hvor den kan måle, hvor fyldt spanden er. Daten samles op via en router, der kobles op i IoTeeLabs platform. På den måde er det muligt at holde øje med hvilke skraldespandende, der er fyldte og kræver tømning, og hvilke der stadig har god plads til mere affald. Systemet sparer skraldemændenes tid og Co2-udledning ved, at skraldemanden ikke kører forgæves ud til en tom skraldespand.

21RISK skal give riskmanagere et bedre overblik over virksomheden, så sikkerheden altid er, som den skal være. Softwaren kan også tages med på farten, da den findes som app på mobilen.

SolarSack har udviklet poser, der kan rense drikkevand ved hjælp af solens varme og stråler. Poserne kan genbruges over 150 gange, og så giver de over 600 liter rent vand på et halvt år.

Pensure er en online-pensionsrådgivning, der på en let måde hjælper med at navigere i pensionsjunglen. På Pensure.dk skal du blot indtaste nogle få oplysninger om dig selv, og så klarer deres system resten.

Edaptio  er en centraliseret datahub til uddannelsesinstitutioner, der ved hjælp af kunstig intelligens samler al den data, de har liggende rundt omkring på internettet fra et hav af forskellige værktøjer. Teknologien visualiserer og finder mening i dataen og kan f.eks. lave en frafaldsprognosticering til uddannelsesstedet, eller muliggøre adaptiv læring.

Risika leverer kreditvurderinger, der sikrer samhandlen mellem virksomheder. På deres online platform finder virksomheder og banker den information, som de skal bruge, før de handler med andre.

Cue er et simpelt, fleksibelt smart home system, der ved hjælp af små universelle sensorer kan opfange informationer i hjemmet, der normalt er utilgængelige for personer med nedsat hørelse, og præsentere dem på en smartphone

PorcoVision er et overvågningssystem, der skal mindske antallet af smågrise, der dør pga. iltmangel ved fødslen. Staldarbejderen kan benytte sig af systemet og både mindske etiske og økonomiske problemer.

Banana Cph anvender spild bananer, til at fremstille sund og bæredygtigt soft ice med henblik på at reducere madspild og indtagelsen af raffineret sukker..

InnoFounder har allerede åbnet for deres næste ansøgningsperiode. Fristen for at ansøge om optagelse til det næste hold er d. 15. november 2018.