For et år siden ryddede Shoshana Zuboff forsider verden over med sit værk om overvågningskapitalismens tidsalder. Nu er hun igen aktuel – denne gang i vores egen Rikke Frank Jørgensens nye antologi Human Rights in the Age of Platforms. Foto Scanpix.

Zuboff og den danske forbindelse

For et år siden ryddede Shoshana Zuboff forsider verden over med sit værk om overvågningskapitalismens tidsalder. Nu er hun igen aktuel – denne gang i vores egen Rikke Frank Jørgensens nye antologi Human Rights in the Age of Platforms. Det er et scoop.

ANMELDELSE - Det er ikke noget tilfælde, at Frank Jørgensen har fået verdenseliten med om bord i antologien. Zuboffs kapitel er resultatet af flere års faglig og personlig mailkorrespondance mellem de to. Og sjovt nok er Rikke Frank Jørgensen ikke den eneste dansker, Zuboff har den slags forhold til; også Mikkel Flyverbom er på listen over pennevenner – han bliver ovenikøbet takket i hendes efterord til mastodontværket. De flankerede også begge Zuboff på scenen, da hun var i København i efteråret. Frank Jørgensen har da også Flyverbom med i den nye antologi – i øvrigt sammen med ti andre lærde.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: