”Mens alle de andre debattører, som Knud Romer, de ævlede bare løs: ”Min mavefornemmelse siger mig ... og alt muligt pis ... det hele er hysteri, og slap nu af.” Så sad jeg og tænkte, hold nu op. Det der følelsespis, det kan jeg sgu ikke bruge til en skid," siger Martin Thorborg fra Spanien.

Vi er heldige – det sidste, du slukker for, inden du går ned med forretningen, er et regnskabsprogram

Martin Thorborg: ”Så tænkte jeg bare: Ok, det er ikke godt det her. Nu er det bare med at beholde alle pengene i lommen. Jeg har næsten ingen aktier, og jeg går sådan set bare og venter på, at jeg kan købe Coca-Cola for 25 pct. af prisen.”

For serieiværksætteren Martin Thorborg begyndte coronakrisen allerede for over en måned siden. Han havde været ude at rejse og var kommet hjem til Danmark let forkølet. Han havde godt hørt om coronaudbruddet i Kina, og derfor fulgte han flere debattråde på Twitter om virusspredningen.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: