Ugens startups: børsnoterede Penneo og Konsolidator

Hvordan er det som mindre startup at blive børsnoteret? Nicolaj Højer Nielsen fra Penneo og Claus Finderup Grove fra Konsolidator er begge CEOs i nyligt børsnoterede virksomheder. Vi har talt med dem om rapporteringskrav, udviklingsplaner og selvfølgelig om fordele og ulemper. Og vi har spurgt investor i begge Michael Moesgaard Andersen om, hvad han har lært af IPOs på First North.

Nicolaj Højer Nielsen, Penneo: fra bestyrelsesmedlem til CEO

Penneos direktør, Niels Henrik Rasmussen, måtte prioritere sin familie, da datteren kom ud for et alvorligt uheld. Herefter trådte Nicolaj Højer Nielsen, der egentlig var bestyrelsesmedlem, til: ”Det var selvfølgelig ikke optimalt for os efter blot tre måneder på børsen at stå uden direktør. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville gå ind som konstitueret CEO, sagde jeg ja til opgaven, fordi jeg selv er medstifter af Penneo, har siddet i bestyrelsen siden starten og derfor kender virksomheden godt. Derfor ved jeg også, at Penneo har et stærkt ledelsesteam. At være CEO er en opgave, jeg løser i tæt samarbejde med Penneos CTO, Jan Flora, der også sidder i direktionen.”

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: