Ugens startup: Ole Green, AgroIntelli

Er det virkelig sandt? I 13.000 år har mennesker ’trællet’ med markarbejde, Hvad med at lade robotter gøre arbejdet? Nu vil AgroIntelli automatisere landbruget? Men er der at tale om et paradigmeskift? Og kan man være en del af den grønne omstilling uden selv at være 100% grøn?

Bootstrapping har talt med Ole Green, CEO og founder af AgroIntelli, hvis vision er at automatisere landbruget. Virksomheden lever primært af at eksportere robotter til landbruget og har gennem de seneste 5 år rejst næste 200 millioner kr., senest med investering fra bl.a. Danmarks Grønne Fremtidsfond. AgroIntelli er en del af en global trend, der går ud på at automatisere landbruget. Det er en trend, der dog ikke er så rodfæstet i Danmark, som man måske skulle tro. Men branchen er i hastig ændring, og AgroIntelli er én af de danske iværksættere, som udvikler produkter til en fødevareindustri i udvikling.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: