Ugens startup: Enrico Krog Iversen og OnRobot på verdensmarkedet

Enrico Krog Iversen er den underspillede og forretningsfokuserede founding father af den danske robotklyngens første stjerne, Universal Robots. Nu har han gennem fusioner skabt den næste vækstkomet, OnRobot. Den skal løftes fra griberarms- til applikationsfirma for 10 mio. industri-SMV’er, der venter på en fleksibel løsning. Enrico er lige nu ude at rejse 30 mio € til OnRobot-rejsen.

”Skal du tale om, hvad du gjorde i går, er det nok, fordi du ikke har lavet noget i dag” - og Enrico Krog Iversen taler gerne om i dag, hvor fremtiden for industriel automatisering ser gylden ud: ”Der er millioner af virksomheder i alle brancher verden over, der stadig ikke har udnyttet robotteknologien,” fortsætter Enrico med begejstring i stemmen. Men vil succesfesten fra Universal Robots, Enrico solgte for 2,3 mia. kr., fortsætte med OnRobot? Vil Enrico igen være et forbillede for danske startups generelt og for det danske roboteventyr fra Odense specifikt? Eller vendt anderledes: Skal du investere i ugens case, inden runden lukker?

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: