Ugens startup: Enrico Krog Iversen og OnRobot på verdensmarkedet

Enrico Krog Iversen er den underspillede og forretningsfokuserede founding father af den danske robotklyngens første stjerne, Universal Robots. Nu har han gennem fusioner skabt den næste vækstkomet, OnRobot. Den skal løftes fra griberarms- til applikationsfirma for 10 mio. industri-SMV’er, der venter på en fleksibel løsning. Enrico er lige nu ude at rejse 30 mio € til OnRobot-rejsen.

”Skal du tale om, hvad du gjorde i går, er det nok, fordi du ikke har lavet noget i dag” - og Enrico Krog Iversen taler gerne om i dag, hvor fremtiden for industriel automatisering ser gylden ud: ”Der er millioner af virksomheder i alle brancher verden over, der stadig ikke har udnyttet robotteknologien,” fortsætter Enrico med begejstring i stemmen. Men vil succesfesten fra Universal Robots, Enrico solgte for 2,3 mia. kr., fortsætte med OnRobot? Vil Enrico igen være et forbillede for danske startups generelt og for det danske roboteventyr fra Odense specifikt? Eller vendt anderledes: Skal du investere i ugens case, inden runden lukker?

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her: