Founders bag Butter virtuel mødeplatform

Ugens mødeplatform: Butter

Ugens startup, Butter, har allerede efter ét år 14 medarbejdere spredt ud på otte lande. Deres mål er at puste liv tilbage i onlineworkshops ved at skabe en all-in-one workshopplatform, der løfter energiniveauet og sænker behovet for plugins. Men hvordan vil platformen tage kampen op mod mødeplatformsgiganterne? Og hvorfor har de selv valgt at gå all in på onlineeksistensen ved at være en remote arbejdsplads fra dag et?

Hvad har du haft flest af i 2021? Lidt for langtrukne Zoom-opkald eller samtaler om, hvor træt du er af lidt for langtrukne Zoom-opkald? Det er ingen hemmelighed, at en vis hurtigtspredende sygdom har rykket de fleste fysiske møder, workshops og events online. Men forskning fra blandt andre Stanford-professoren Jeremy Bailenson viser, at møder på platforme som Zoom og Teams har en tendens til at udmatte deltagerne og sænke energiniveauet. Mange workshop- og mødefacilitatorer har derfor det sidste år spurgt sig selv om, hvordan de kunne hæve engagementet og få mest muligt ud af de virtuelle møder.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: