Theis jensen sani nudge, Marie Lommer Bagger Measurelet

Ugens medtech-startups: Sani nudge og Measurelet

Sjældent har der været så stort fokus på sundhedssektoren og hygiejne, som der er i dag. Men hvordan kan vi i Danmark udnytte vores stærke sundhedssektor til at skabe innovative løsninger, der kan forbedre den daglige gang på hospitalerne? Ugens to startups har begge udviklet medtech-løsninger, der skal styrke hygiejnen på hospitalsgangen og modernisere monitoreringsopgaver fra skriftlige observationer til præcise datapunkter – og så har de begge en forbindelse til de danske hospitaler.

Man er snart træt af at høre om, hvordan coronakrisen har været med til at booste tech-virksomheder inden for sundhedssektoren – og alligevel er det svært at komme udenom. Ifølge investeringsværktøjet CB Insigths blev der i 2020 internationalt investeret $26,5 milliarder i digitale virksomheder inden for sundhedssektoren, svarende til omkring 166 milliarder danske kroner. En stigning på 45 % fra 2019.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: