Theis jensen sani nudge, Marie Lommer Bagger Measurelet

Ugens medtech-startups: Sani nudge og Measurelet

Sjældent har der været så stort fokus på sundhedssektoren og hygiejne, som der er i dag. Men hvordan kan vi i Danmark udnytte vores stærke sundhedssektor til at skabe innovative løsninger, der kan forbedre den daglige gang på hospitalerne? Ugens to startups har begge udviklet medtech-løsninger, der skal styrke hygiejnen på hospitalsgangen og modernisere monitoreringsopgaver fra skriftlige observationer til præcise datapunkter – og så har de begge en forbindelse til de danske hospitaler.

Man er snart træt af at høre om, hvordan coronakrisen har været med til at booste tech-virksomheder inden for sundhedssektoren – og alligevel er det svært at komme udenom. Ifølge investeringsværktøjet CB Insigths blev der i 2020 internationalt investeret $26,5 milliarder i digitale virksomheder inden for sundhedssektoren, svarende til omkring 166 milliarder danske kroner. En stigning på 45 % fra 2019.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her: