Theis jensen sani nudge, Marie Lommer Bagger Measurelet

Ugens medtech-startups: Sani nudge og Measurelet

Sjældent har der været så stort fokus på sundhedssektoren og hygiejne, som der er i dag. Men hvordan kan vi i Danmark udnytte vores stærke sundhedssektor til at skabe innovative løsninger, der kan forbedre den daglige gang på hospitalerne? Ugens to startups har begge udviklet medtech-løsninger, der skal styrke hygiejnen på hospitalsgangen og modernisere monitoreringsopgaver fra skriftlige observationer til præcise datapunkter – og så har de begge en forbindelse til de danske hospitaler.

Man er snart træt af at høre om, hvordan coronakrisen har været med til at booste tech-virksomheder inden for sundhedssektoren – og alligevel er det svært at komme udenom. Ifølge investeringsværktøjet CB Insigths blev der i 2020 internationalt investeret $26,5 milliarder i digitale virksomheder inden for sundhedssektoren, svarende til omkring 166 milliarder danske kroner. En stigning på 45 % fra 2019.

Startup-tilbud

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener. Og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Få Bootstrapping PRO til dig og 3 i dit team til prisen for én.

Ring nu på 42 61 06 60 eller skriv til nikolaj@bootstrapping.dk, så du kan hoppe over PRO-betalingsmuren.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: