Tidligere konkurrenter fusionerer for at bane vejen for kandidat orienteret rekruttering

Amsterdam, Holland / København, Danmark, 6. september 2023: Starred, den førende platform inden for Candidate Experience og analyse, og Talenthub, den førende platform for kandidat orienteret rekruttering, annoncerede i dag deres fusion. Deres mål er at skabe en førende global virksomhed inden for rekruttering ved at blive det oplagte valg for måling og forbedring af virksomheders Candidate Experience.

Daniel Birkholm, CEO for Talenthub, bliver den nye CEO for den fusionerede enhed, mens Lars van Wieren, tidligere CEO for Starred, påtager sig rollen som COO. Virksomheden vil fortsætte med at operere fra deres respektive kontorer i Amsterdam og København.

Begge virksomheder blev grundlagt i løbet af 2010’erne og udnyttede det voksende behov for rekrutteringsteams til at tiltrække, ansætte og fastholde værdifulde kandidater ved at levere en optimeret og kandidat orienteret oplevelse.

Den nye sammensluttede platform vil nå ud til mere end 10 mio. kandidater på årlig basis, indsamle mere end 10 mio. feedback svar, og give over 200 virksomheder indsigter i hvordan de kan forbedre deres Candidate Experience med en datadrevet tilgang, og dermed styrke deres rekrutteringsproces.

Over de seneste par år har både Starred og Talenthub vækstet deres kundebase med fremadtænkende virksomheder fra flere forskellige industrier, ofte henvendt sig til de samme virksomheder med lignende løsninger.

Dette er en fusion mellem ligeværdige partnere. Da Daniel og jeg mødtes for første gang i Amsterdam, indså vi hurtigt, at vi begge sad med hver vores halvdel af puslespillet.” Sagde Lars van Wieren, stifter og CEO af Starred. “Vi indså at vi kunne nå meget længere sammen end hver for sig.

Udover at styrke deres position, som leder indenfor Candidate Experience løsninger, vil fusionen også sikre:

  • Adgang til verdens stærkeste benchmark data, da begge virksomheder har et omfattende dataset
  • Øget adgang til ressourcer
  • Hurtigere udvikling af nye kandidat orienteret løsninger

“Ved at fusionere og dermed blive en større organisation, udnytter vi hinandens styrker og åbner op for muligheden for at give vores kunder det bedste af to verdener.” siger Daniel Birkholm, Stifter af Talenthub og CEO for den nye fusionerede virksomhed. “Sammen kan vi tilbyde bredere vifte af løsninger og styrke vores eksisterende produkter.”

Visionen for det nye fælles selskab er at tage læringen fra begge platforme og kombinere til en fælles løsning med samme mission: at gøre oplevelsen af ​​at ansætte og blive ansat mere behagelig. Det nye fælles selskab vil offentliggøre mere om deres løsning senere på året.

Mere information om fusionen og dens implikationer for kunder, partnere og kandidater kan findes på:

https://starred.com/talenthub-merger

https://talenthub.io/starred-merger

 

Om Starred

Starred er en rekrutteringsanalyse platform, grundlagt af Lars van Wieren og Mark Berendsen i Amsterdam. Starred gør det muligt for Talent Acquisition-teams over hele verden automatisk at indsamle og analysere realtids feedback fra alle interessenter i rekrutteringsprocessen, herunder kandidater, ansættelses ledere, rekrutteringsfolk, nyansættelser og mere.

Med en kundebase, der inkluderer virksomheder som Coca-Cola, Diageo, PwC, Deloitte, Dropbox og mange flere, fortsætter de med at tilbyde virksomheder den nødvendige indsigt for at hjælpe med at identificere nye måder at optimere resultater på og forbedre kandidat oplevelsen og kvaliteten af ansættelserne.

 

Om Talenthub

Talenthub blev etableret i 2017 af Daniel Birkholm, som en spin-off af Danmarks største rekrutterings marketingbureau. Fra begyndelsen har Talenthubs mission været at skabe verdens bedste rekrutteringshub og forbedre ansættelses oplevelsen for både kandidater og virksomheder.

I dag er Talenthub en førende platform for kandidat centreret rekruttering, der tilbyder en række produkter, der hjælper kandidater med at lande deres drømmejob, samt leverer avancerede Candidate Experience-analyser og indsigter til virksomheder, der sigter mod at tiltrække verdens bedste talenter.

Talenthub er vokset til en anerkendt platform med et globalt fodaftryk, der betjener kunder som JustEat Takeaway, JYSK, Unity, Volvo, Pandora og mange flere. De fortsætter med at sikre, at kandidater altid bliver mødt med den bedst mulige oplevelse, alt imens de udstyrer virksomheder med den nødvendige indsigt til at træffe datadrevne beslutninger inden for deres rekrutteringsstrategi.

 

Kontaktinformation:

 

Starred

Lars van Wieren, Founder and CEO of Starred

Email: lars@starred.com

Phone: +31 647 082 341

 

Talenthub

Daniel Birkholm, Founder and CEO of Talenthub

Email: daniel@talenthub.io

Phone: +45 22 28 23 22