TechBBQ’s internationale vækst målt på 10 speakers

Det er svært at opsummere TechBBQs internationale vækst de seneste år i en kort fortælling. Men et godt sted at starte er med talerne: Hvem er de, og hvorfor er de på plakaten i år? Vi har spurgt TechBBQ selv, som fremhæver 10 internationale oplægsholdere, fra den hollandske prins til en decacorn-founder.

1. Julie Kainz – Partner at Lightspeed Venture Partners

Hos TechBBQ rejser vi årligt til forskellige såkaldte innovationshubs for at møde relevante folk fra andre tech- og startup-økosystemer på en nærværende måde. Vi mødte Julie Kainz i London til et event i 2022 – og har siden da holdt kontakten for at se, hvordan vi kunne få hende og hendes investeringsfirma Lightspeed Venture Partners involveret på årets TechBBQ. Julie er at finde på BBQ Stage til “Global Players on The Venture Landscape in 2023” torsdag kl. 10:37 til et stort panel, hvor flere store VC-akører giver deres perspektiv på landskabet. Senere på dagen kl. 14.28 sidder hun med Des Traynor, Co-founder af SaaS unicorn Intercom til talken: “Reigniting growth with Intercom's Des Traynor: How to Reaccelerate After Market Uncertainty”. 

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: