Susanne Kure: “Det har været en fordel at være kvinde i VC. Jeg kunne da i hvert fald tage noget andet på end en sort habit og blå skjorte”

PORTRÆT: Bootstrapping har mødt Susanne Kure, der til dagligt sidder på investor-siden af forhandlingsbordet. Hun har gennem karrieren hjulpet fonde med kapitalindsprøjtninger og startups med strategisk rådgivning – og hun tror på, at hun kan gøre en forskel. Også selvom det lyder som en floskel.

Det var mest af alt en tilfældighed, at jeg endte med at gå den vej, som jeg gjorde karrieremæssigt. Jeg fik en mulighed engang, som jeg tog. Jeg var så privilegeret, at der var nogen, som så mig. Jeg blev i venture-branchen, fordi jeg var tiltrukket af muligheden for at være med til at gøre en forskel. Det er vigtigt for Danmark, og det er vigtigt for vores samfundsudvikling.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: