”Hvis virksomheden er sund, og vi vurderer, den kan klare sig igennem udfordringer relateret til corona med ekstra kredit fra os, så vil vi strække os langt for at hjælpe. Men vi har en vigtig rådgivningsopgave og et ansvar for ikke bare at udstede kredit uden først at få vendt muligheder for, om nogle omkostninger kan reduceres, eller indtægtskilder fortsat kan holdes i live gennem den." sigerr Niels Bang-Hansen Danske Bank. Foto: Danske Bank.

Soloselvstændige: Hold vores privatøkonomi ude fra statsgaranterede lån

Når man som soloselvstændig skal vurderes, om man kan få et 75 % statsgaranteret lån via banken, er privatøkonomien også en væsentlig faktor, mener forening for soloselvstændige. ”Som udgangspunkt vil vi ikke se direkte på privatøkonomien, hvis en virksomhed har været sund og velfungerende før krisen,” siger Danske Bank.

Foreningen Danske Soloselvstændige mener, at danske soloselvstændige har svært ved at kunne få lån i banken, så de kan klare sig igennem coronakrisen.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: