Xsided er en af de 23 virksomheder, der er klar til skalering efter endt vækstforløb hos Scale-up Denmark.

Scale-Up Denmarks nye elitekuld

Sidste års vinder af Next Step Challenge-programmet kalder den systematiske validering, virksomheden får i programmet, for en blåstempling. Nu er et nyt kuld på 23 elitetrænede virksomheder klar til vækst.

Blog: I hver branche skiller tre vækstvirksomheder sig ud for deres særlige vækstpotentiale:

Oplevelseserhverv & Turisme:

Xsided, som sikrer medrivende fanoplevelser og effektiv sponsoraktivering. Digital og involverende underholdning for tilskuerne og attraktiv eksponering af sponsorer ved kampe og events.

Useeum. Fælles app til museer, hvor brugeren kan få digitale features og ekstra informationer i de enkelte udstillinger. Med referencer og kontakter til nogle af de bedste danske museer vil vi snart se Useeum på de udenlandske museer også.

Digital Guest. En digital gæstebog til hoteller. Løsningen optimerer kommunikationen og servicen mellem hotel og gæst.

Offshore Industri:

Geemit, som er deleøkonomi i industriklæder: Geemit er offshore-branchens svar på Den Blå Avis og gencertificerer og videresælger komponenter, der ellers tidligere bare samlede støv på et lager. Idéen er en succes. Geemit er vinder af Next Step Challenge 2018.

Zybersafe. Til kamp for sikker infrastruktur i datatransmissionerne fra offshore til onshore. Kan man hacke sig ind i en vindmølle? Det skræmmende svar er nok: Ja. Zybersafe har fået trykprøvet potentialet af bl.a. Total, Stofa og Rambøll, som ikke er i tvivl: Der er behov for Zybersafe.

Apzumi. Augmented reality-teknologi til brug i industrielle processer. Der er ingen tvivl om, at der er mange ressourcer at spare ved at træne og planlægge offshore-aktiviteter og reparationer onshore først.

MM Survey. Google Streetview til offshore-branchen: Det er helt klart en fordel at kunne planlægge vedligeholdelse af offshore-installationer onshore. Det er nu muligt med MM Surveys løsning til 360° view af platformen.

Energieffektive Teknologier:

TEGnology. Termoelektriske erstatninger for batterier til IoT-løsninger. Såvel Danfoss som Grundfos og SE er en del af advisory boardet bag TEGnology, og snart vil batteriskifte i IoT-produkter kunne løses ved termoelektriske, selvopladelige batterier, siger de.

Vandvagt. SmartHome-løsning: automatisk stophane og digital besked ved vandspild og utætte vandrør. Vinder af Next Step Challenge 2018 og finalist til Scale-Up Denmark National Finale.

ATsolar. Solceller på højt plan. En vækstvirksomhed med utrolig stejl vækstkurve, der allerede har nået 2018-målet efter det første halvår.