"Vi skal stå sammen og hjælpe hinanden, hvor vi kan, i denne tid, så færrest muligt bliver smittet,” forklarer Penneos administrerende direktør, Niels Henrik Rasmussen.

Penneo vil hjælpe revisorer under coronakrisen

Det danske IT-selskab Penneo tilbyder nu revisionsfirmaer gratis brug af Penneos softwareløsning, som digitaliserer afslutning af årsregnskaber, så behov for fysisk kontakt mindskes.

Penneo ønsker at give revisionshuse i Skandinavien en hjælpende hånd i denne tid, hvor COVID-19 har vendt op og ned på verden.

Derfor tilbyder Penneo nu, at revisorer de næste tre måneder kan gøre brug af Penneos softwareløsning, som automatiserer en stor del af revisorers arbejde i forbindelse med afslutning af virksomheders årsregnskaber.

Med Penneos løsning kan hele den afsluttende proces klares digitalt, og på den måde kan revisorerne undgå, at årsregnskaber skal skrives under i hånden i en tid, hvor vi skal undgå fysisk kontakt, og hvor man heller ikke kan være sikker på, at posten når frem.

“Vi skal stå sammen og hjælpe hinanden, hvor vi kan, i denne tid, så færrest muligt bliver smittet,” forklarer Penneos administrerende direktør, Niels Henrik Rasmussen. ”I Penneo kan vi give revisorerne en hjælpende hånd med at digitalisere årsregnskabsprocessen.”

Satser på Norge og Sverige
I Danmark er revisorerne allerede langt fremme, så det er særligt i Norge og Sverige, at Niels Henrik Rasmussen håber, at Penneos software kan gøre en forskel. Derfor stiller Penneo nu deres løsning gratis til rådighed de næste tre måneder for revisionshuse, som ikke allerede benytter sig af firmaets løsning.

Niels Henrik Rasmussen pointerer, at coronavirussen rammer revisorerne på deres mest travle tid på året:

“Foråret er altid revisorernes mest travle måneder, da størstedelen af virksomhederne afslutter deres årsregnskaber her. Og det bliver bestemt ikke mindre travlt i år. Jeg håber, at vi kan hjælpe revisoren med at spare tid, bøvl og mindske antallet af fysiske møder,” siger Niels Henrik Rasmussen.