Penneo og Bellabeat. Founders i forsvar for livsværket

Penneo og Bellabeat er krisecases, der lige nu optager økosystemet. Der er ikke mange ligheder mellem founders’ hhv. angrebs- og forsvarsstrategier. Men dog den, at founders selv med næb og kløer vil bestemme over deres livsværk. Hvilket ikke er det samme som, at det nødvendigvis er super klogt! Vi tager temperaturen lige nu på de to kampe.

Jeg kender det så godt: Man brænder for og har svært ved at slippe det, man har medskabt – uden sammenligning fra børn til startups. Og jeg har prøvet både at være stolt af dem, der tog en virksomhed videre og forbandet over, de tilfælde, hvor det forretningsmæssigt ikke blev tacklet bedre. Jakob Neua Nørgaard og Penneo-founders har det utvivlsom på den sidste måde. Den 29. februar afgøres det så, om de som startup-founders skal genvinde den styring af Penneo, som de slap på børsrejsen  – eller den eksisterende valgte bestyrelse i Penneo skal fortsætte. Hvis da ikke nogen inden henter deres indre voksen-avatar frem og bilægger arvefølgestriden! Det vil jeg faktisk håbe. Af tre grunde.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: