"Englænderne gør det attraktivt for investorer at smide penge i opstartsvirksomheder med et højere formål. Det burde vi også gøre," skriver Marianne Haahr i en kommentar til Iværksætterpanelet. Foto: gettyimages.

Opfordring til Iværksætterpanelet: Gør Danmark til Verdensmål-iværksætternation

Danske iværksættere har alle ingredienser til at skabe en tigerøkonomi for globale løsninger. Men Verdensmåls-iværksætterne har brug for et skub frem, skriver Marianne Haahr, medstifter af Nordic Impact Investments Network, NIIN.

Blog: Iværksætterpanelet har glemt at give de seneste forslag en strategisk retning. Den retning burde være FN’s verdensmål. 17 mål, som uden sammenligning er vor tids største forretningsmulighed. En mulighed i omegnen af 12 milliarder kroner for den private sektor! Og fremdriftsrapporten udgivet i denne måned fra Finansministeriet viser, at Danmark er i topform til at levere på målene, da vi ligger inde med løsninger, verdens nationer er på jagt efter. Lad os få justeret anbefalingerne, så de gør Danmark til verdensmålsiværksætternation.

Startup-tilbud

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Få Bootstrapping PRO til dig og 3 i dit team til prisen for én.

Ring nu på 42 61 06 60 eller skriv til nikolaj@bootstrapping.dk, så du kan hoppe over PRO-betalingsmuren.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: