”Jeg sidder i dag i fire bestyrelser hos startups, vi har investeret i. Mange har de samme dagligdagsproblemer, som er helt almindelige, når du er stifter af en virksomhed, og du er sidst i tyverne i gang med din første startup. Så er der bare noget i værktøjskassen, der mangler. Og vi kan komme med den rigtige benzin – rocket fuel,” siger Peter Votkjaer Jørgensen, venturepartner i Maersk Growth. Foto: Maersk Growth.

Maersk Growth skærper investeringsprofilen

A.P. Møller-Mærsks venturearm Maersk Growth har rundet sit andet leveår. Det er netop så lang tid, det tager at blive skarp på sit investeringsfokus, vurderer venturepartner Peter Votkjaer Jørgensen, der er klar til at fordoble investeringsaktiviteten.

Egentlig ligger det lige for: Hvis A.P. Møller-Mærsk efter hårde år igen skal blive en vækstvirksomhed, skal shippinggiganten selvfølgelig spotte og investere i den slags frø og spirer, der om fem til ti år folder sig ud som innovation og indtjening.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: