Foreningen Danske Soloselvstændige opfordrer Regeringen, Folketinget og organisationerne til at invitere os ind i samarbejdet. Vi kender udfordringerne, og vil kunne bidrage til at kigge på de mange facetter som soloselvstændige arbejder under. Det eneste, der vil virke er, at vi ikke behandler alle ens, for så vil der fortsat være nogen, der ikke får det løft, der kan hjælpe dem, skriver Initiativgruppen bag Foreningen af Danske Soloselvstændige.

Hjælpepakker der batter

DEBAT: Folketinget gør alt, hvad de kan for at hjælpe landet godt gennem Coronakrisen. Men initiativerne, der er på bordet lige nu, er ikke tilstrækkelige. Der skal mere til, og det skal gå stærkt.

De fire initiativer og hjælpepakker, der indtil videre er blevet konkrete og skal hastebehandles i Folketinget på tirsdag, må ikke stå alene. Interesseforeningen Danske Soloselvstændige mener, at der skal langt flere og konkrete hjælpepakker på bordet. De små selvstændige må ikke behandles som en samlet flok. De kommer i mange versioner, er etableret under alle typer af faggrupper og brancher. Og de har vidt forskellige behov.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: