Hjælp os med at få et overblik – giv os dine pointer, så vi fortsat kan påvirke det politiske system!

Hjælp os med at få et overblik – giv os dine pointer, så vi fortsat kan påvirke det politiske system!

Hvis I hjælper med at udfylde dette spørgeskema inden 25. maj, skal vi gøre vores bedste for at fremføre dine og vores alles pointer og behov til det politiske system.

Vi er i økosystemet i gang med at hjælpe hinanden og hører derfor meget gerne, hvad du vil modtage i VF-lån og ikke mindst: er der ting der udfordrer dig i det? Derfor dette lille spørgeskema, som vi selvsagt holder fortroligt og anonymt for tredjemand. Spørgeskemaet er udarbejdet af Esben Gadsbøll, formand for TechBBQ, Eske Gunge Actimo og Jesper Højberg, Bootstrapping, som del af en gruppe iværksættere, der fandt sammen om at tale vores fælles sag med politikerne og Vækstfonden.


(Du kan svare her)


Vi har forlænget fristen til 25. maj og vil gøre vores bedste for at fremføre dine og vores alles pointer og behov til Vækstfonden og det politiske system.

Over et kvart hundrede startups har til nu fortalt, hvordan de vil bruge de fire forbedrede lånemuligheder på 3,4 mia. kr. i 2020 som Vækstfondens stiller til rådighed.  Det fortæller vi om i næste uge. Her nogle af de spørgsmål vi har fået ind sammen med svar fra Vækstfonden:

  1. Kan Vækstfonden bekræfte, at der ifm Syndikeringslånene er en ramme (minus venture Debt-lånet) på ca. 600 mio kr. som ventures, herunder VF venture som landets største, kan søge og få en samlet ramme til deres portefølje?
  2. Kan Vækstfonden bekræfte, at der vil komme yderligere tre kriterier ifm (dele af) lånene, hvor det skrappeste kriterie vil gælde for at kunne få maximal matching 1:3?
  3. Kan Vækstfonden bekræfte, at det i jeres beregninger, så kun vil været meget få startup/scaleups, der reelt vil kunne opnå lån i 2020, der er matchet op til ialt 20 mio. kr.?

(Du kan svare her)