”Med hackathonet inviterer vi innovative udenlandske virksomheder og personer til at deltage i et dansk Hack the Crisis, der kan løse presserende, samfundsmæssige udfordringer og samtidig give et indtryk af de danske styrkepositioner. Fx den udbredte digitalisering af det danske samfund og det stærke samarbejde mellem forskere, NGO’er, virksomheder og den offentlige sektor, hvor Danmark er i særklasse”, siger Claus Lønborg, CEO i Copenhagen Capacity.

Hackathon skal løse coronaudfordringer i Danmark

Hack the Crisis Denmark er navnet på et 48-timers online-hackathon, hvor alt fra skoleelever til store virksomheder inviteres til at løse udfordringer, som coronavirussen skaber. Udover at få Danmark gennem krisen med færrest mulige mén, er målet at markedsføre København og Danmark over for udenlandske tech-talenter og virksomheder.

Når påskeferien for mange begynder den 4. april, sætter borgere og virksomheder fra både Danmark og udlandet sig til tasterne for at deltage i et online-hackathon ”Hack the Crisis Denmark”. Konceptet, som kommer fra Estland, er allerede testet i fx Sverige, Norge og Litauen, og cirka 30 lande planlægger lignende hackathons.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: