”Når jeg hører ordet accelerator, så tænker jeg på ordet hjælp. Acceleratorer er programmer, som hjælper startups. De hjælper ideer med at vokse, og ideer er vigtige. Derfor er acceleratorer i min bog vigtige for økosystemet,” siger Ryan Kushner. Foto: https://acceleratorguy.com/

Gode acceleratorer skaber vækst – dårlige er ren innovationsteater

Mængden af acceleratorer er eksploderet over de seneste år. Det har fået flere iværksættere til at afskrive programmerne som ren humbug. Men er de spild af tid og ressourcer, og hvad gør en god accelerator? Vi har talt med Ryan Kushner, The Accelerator Guy.

50 procent. Så mange flere acceleratorer kom der til årligt i USA mellem 2008 og 2014, ifølge Harvard Business Review. I Kina vil staten øge antallet af inkubatorer, makerspaces og acceleratorer til mere end 10.000 i 2020 – i 2017 var der allerede over 7.500. Globalt findes der allerede over 10.000 forskellige acceleratorprogrammer, ifølge StartupYard og Gust. De er en del af startupboomet; af et voksende økosystem opstået omkring iværksætteri globalt.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: