"I en tid, hvor det kan være svært at skue mange år frem, så bliver hurtighed afgørende for succes, og viden fra kunderne vil altid være guld værd, hvad enten du er en startup eller en etableret virksomhed med mange år på bagen," skriver Mads Váczy Kragh, direktør for Vækstfabrikkerne og Væksthus Sjælland i en kommentar til kritikken af Lean-Startup principperne. Foto: Startupstockphotos.com

Er fail fast og LEAN-Startup bare iværksætter-bullshit?

Holder principperne fra LEAN-Startup ude i den virkelige verden? Kan de bruges i større virksomheder, eller er fail-fast-tankegangen varm luft, boostet iværksætterhype og startup-bullshit, spørger Mads Váczy Kragh, direktør i Vækstfabrikkerne og Væksthus Sjælland i denne kommentar til kritikken af principperne.

Mange har hyldet principperne i LEAN-Startup for at være det nye sort inden for forretningsudvikling, men nu er kritikken også landet. Kan det i virkeligheden bruges, og er fail-fast-princippet mest en tom skal, som sætter en stopper for innovation?

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: