Tips, tricks og tools der kan gøre dig bedre

I denne uge samler vi op på artikler, som især kan hjælpe startups. Der er både gennerelle tips og tricks, men også bud på, hvordan du som nystartet virksomhed kommer bedre igennem coronakrisen. Rigtig god læsning!

 

Startup: Bliv klar til investorer: Due Diligence

Business angel Rolf Garde skriver en serie af artikler, der handler om at blive klar til en investering fra en business angel eller anden investor. Her bliver du klogere på DD’en, som de fleste investorer vil lave før underskriften af en investeringsaftale.

Bliv klogere på DD her

 

Martin von Haller: Startup og investor, dét her bør du juridisk have fokus på nu

KLUMME: Hvordan fortolkes de enkelte aftalebestemmelser i lyset af COVID-19? Er man selv ved at misligholde dem, eller er den anden part ved at gøre det? Skal man søge at genforhandle bestemmelser om levering og betalinger? Er der forhold i forbindelse med COVID-19, hvilke falder ind under, hvad jurister kalder force majeure?

Læs Martin von Hallers klumme her

 

De 5 greb – hvordan startups kan tackle krisen

Få de kloge råd fra dem med de kloge penge. Bootstrapping har rakt ud til nogle af økosystemets mest erfarne og giver her 5 bud på, hvad du som startup gør i coronakrisen.

Du finder de bud på, hvordan man som startup tackler krisen her

 

Startup: Bliv klar til investorer: Term Sheet

I business angel Rolf Gardes artikelserie gennemgår han her de forskellige ting, der findes i de fleste investeringsaftaler.

Bliv klogere på investeringsaftaler her