Invitation til Bootstrappings nytårskur

Kære læser

Tak til alle, som læser med, og alle, vi har talt med i år. Lad os sammen løfte økosystemet i Danmark yderligere i 2020.

Kom til nytårskur torsdag d. 23. januar kl. 16.00-18.00 hos Klub, Linnésgade 25, 1361 Kbh. K. Her fejrer vi også Bootstrappings 2-årsfødselsdag sammen med jer.

Bootstrapping inviterer denne dag nøgleinteressenterne i det danske økosystem til nytårskur – og det betyder naturligvis, at du skal med!

Inden vi skåler, ser vi på highlights fra året, der gik, og diskuterer, hvor det danske økosystem står stærkest – og måske vigtigere: Hvilke dagsordener vi kan og skal rykke os på.

Det forløbne år har været – skal vi sige – begivenhedsrigt. Fra WeWorks nedsmeltning til politisk pres på tech-giganterne. Og så har vi oplevet en kapitalindsprøjtning til danske iværksættere fra investorsiden, der har fået nogle til at pege på, at tiden med ”Dødens Dal” for startups, måske er ved at være forbi. Noget er dog ved det gamle: Vi mangler stadig kvinder i dansk tech.

Der er nok at tale om.

Debatten kickstartes og nuanceres med korte oplæg fra:

TOMMY AHLERS, politisk iværksætter, tidl. minister og MF, Venstre

ROLF KJÆRGAARD, CEO i Vækstfonden

LIVA ECHWALD-TIJSEN, stifter af Female Founders of the Future

JESPER HØJBERG CHRISTENSEN, stifter og medejer af Bootstrapping

(Der kan forekomme enkelte ændringer og tilføjelser til programmet.)

På dagen kan du også give dit input til, hvilke vigtige dagsordener økosystemet skal kaste sig over i 2020, og vi løfter sløret for nogle nye spændende initiativer fra Bootstrapping i samarbejde med vores partnerkreds.

Vi glæder os til at se jer.

 

Bootstrapping

Niels Christiansen, redaktør

Deirdre Eriksen, redaktionssekretær

Timme Bisgaard Munk, medredaktør

Christian B. Mølgaard, ansvarlig for partnerskaber

Jesper Højberg, grundlægger og bestyrelsesformand