Go i Go Dogo – Eric Lagier om Founders i ‘23 – Opskrift: Equity Crowdfunding-kampagne – Techtopia-væv – Rasmus Modsat investering

 

Ugens Startup: Go Dogo – Pet tech er det nye sort

Har du nogen sinde hørt om Pet tech? Muligvis ikke, men det er et kæmpestort marked i vækst: Pleje, sikkerhed og mental stimulering af dit kæledyr med teknologi, fx når du ikke kan være til stede. Civilingeniørerne bag den danske startup, Go Dogo, har grebet tendensen og markedsfører nu med succes et produkt, der via tv og andre high tech-gadgets aktiverer din hund. Hvordan gør de det? Og hvilken runde rejser de nu? Læs om ugens startup her.

 

Hva’ Hvor Ska’ Vi Hen, Du #5. Eric Lagier, byFounders, om venture markedet i ´23.

I dag giver Eric Lagier, byFounders, sit bud på early stage markedet i 2023. Vi dykker ned i, hvordan balancen bliver helt anderledes mellem founders og investorer, og hvilke potentialer den markedskorrektion også kommer til at give begge parter i ift. terms- og krav. Læs 5. artikel i serien her.

 

Sådan laver du en kampagne for Equity crowdfunding

Crowdfunding kan være en rigtig god og lidt overset mulighed for at rejse kapital og få mange aktionærer. Hvad er fordele og ulemper ved crowdfunding? Og hvordan ruller man kapitalrejsningen ud fra præ-kampagne til løbende relation til investorer? Vi har talt med Michael Henriksen, co-founder af Wavepiston fordi han netop er i gang på Seedrs platformen – og har prøvet det før. Så her er hans opskrift til inspiration for founders og mindre investorer.

 

Techtopia 270: Andy dyrker hjernevæv i computeren

Techtopia

Hjernevæv gror på en chip og lærer at spille pong. Det lyder som science fiction, men den australske forsker Andy Kitchen dyrker et fragment af en levende hjerne, kaldet Dish Brain, inde i en chip. Hjernen dyrkes på en flad cellekultur og et gitter af tusindvis af mikroskopiske elektroder, som registrerer ændringer i spændingen af ​​individuelle neuroner. Lyt med her.

 

Investeringspodcasten 155: Regnskab fra Novo Nordisk, Bavarian Nordic og Vestas i Rasmus Modsat-reaktion

Hvad er en Rasmus Modsat-investering, hvad betyder skuffende tysk vækst, bliver Bavarian Nordics covid-19 muligheder ringere? Det bliver vendt af Hansen & Larsen i ugens podcast, som selvfølgelig også kommer ind på nyt regnskab fra Novo Nordisk, som der stadig ikke er nogen over eller ved siden af. Lyt her.