Bootstrapping Weekend

Det var ugen hvor USA flækkede synligt i to verdener og hvor de store Tech-selskaber som FB trådte vande under krydspresset fra Trump overfor medarbejdere og opinion.

Mere fredeligt herhjemme på demokratiets festdag, hvor der dog netop i år er nok at snakke om med de indskrænkninger vi har set. Men nu åbner vi så langsomt op (dog ikke for grænserne). På mandag ved vi fx, om vi må samles 30 eller 50 eller et andet tal indendøre. Godt, for der kan snart godt gå lidt træthed i webinarer og online pitch-events her på vi ved ikke hvilken uge.

Mon mandag ikke også er dagen, hvor vi får Innovationsfondens nye produktportefølje at se, hvis forsknings- og undervisningsminister Ane Halsboe ellers har fået nikket til det. Nu har vi i økosystemet kæmpet for og talt meget om Vækstfondens fire låneprodukter, men Innobooster betyder også meget for mange startups.  Også det er vi nogle i økosystemet, der har arbejdet med. Så vi frem til resultatet i næste uge.

Keder du dig lidt i det ikke helt så gode vejr, kan du kigge tilbage på omtaler af Ole Andersen som stillede de moderne kapitalfonds krav til investeringer og af Michael Hansen, der er DanBANs første direktør. Vi talte også om impact investment og vi lancerede Josephine Volqvarts og Kvindekompagniets nye pod-cast serie som siden også er omtalt i Berlingske.

Eller tag et kig på de 4 ud af 6 også snart børsnoterede selskaber på First North, vi omtalte i denne uge.

Og giv os dit bud i vores pool på, hvor du vil sætte 10.000 kr.

Og ellers kan du bruge Mobile Pay 125016 til at sikre dig medlemskab af Bootstrapping til valgfri corona-pris. Og så kan du hygge dig med fredagens opsamling fra Jesper Højberg af hvad der ellers var op og ned i økosystemet lige nu.

Læs Ugen i økosystemet… Tue eller Tvede?

Støt Bootstrapping på MobilePay: 125016

Vi fik vores første store politiske sejr med hjælpepakken kun til vækstiværksættere. Bootstrapping var platformen, hvor en række iværksætter- og investornavne fra økosystemet kom højvækstvirksomhederne til undsætning og råbte det politiske system op. Forslag, der førte til invitationer fra ministeren til Vækstfonden, og som udmøntede sig i lov.

Støt vores fælles dagsorden med et medlemskab af Bootstrapping resten af året.

Lige nu, hvor vækstiværksætterne selv er ramte, bestemmer du selv prisen.

  1. Er du investor, kan du bare sende linket til din portefølje!

Normalpris for resten af 2020: 2.425 DKK.

Støt Bootstrapping på MobilePay: 125016.

Husk: Er du allerede medlem og har abonnement, så kan du stadig støtte.