DOKUMENTATION: Hjælpepakkerne og de 6 sikre

Det vælter ud med gode forslag til politiske initiativer for at få startups og scaleups bedst gennem COVID-19-krisen og tilbage på vækstsporet. Her er de 5 justeringer af hjælpepakkerne og de 6 nye forslag, økosystemet selv finder afgørende.

Det er nu, lige nu, at politikerne skal til at træffe beslutninger om justering og supplering af hjælpepakkerne. De var ganske givet gode til at ”holde hånden under” mangt og meget. Men ikke os vækstiværksættere. Og både vi startups og scaleups har brug for akut hjælp til at forbedre vores likviditet samt hjælp til at sikre adgang til investeringskapital. Hvis ikke regeringen og Folketinget tager hurtige og konkrete økonomiske initiativer, risikerer vi at miste 50-75 % af vores type virksomheder, som forventes at skulle levere 55 % af Danmarks fremtidige vækst. Og med miste mener vi: miste! Hvor frisøren måske genopstår, da behovet er lokalt og evigt, gør vi ikke. En anden virksomhed i et andet land har så overflødiggjort os.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: