”Vi går ind i selskabet, fordi vi er imponerede over det stærke team, og de milepæle der er nået på blot få måneder. Derudover er Capturi unikke i det her marked, og vi ved, at der er efterspørgsel på netop den type teknologi, der kan være med til at løse nogle velkendte udfordringer inden for salg,” siger Charlotte Piester, Investment manager i Vækstfondens afdeling for direkte investeringer VF Venture.

Dansk tech-selskab lukker første investeringsrunde: Vil åbne salgssamtalens ’sorte boks’

Det danske tech-selskab Capturi henter sin første investeringsrunde på 11,6 mio. kr. ”Vi går ind i selskabet, fordi vi er imponerede over det stærke team og de milepæle, der er nået på blot få måneder,” siger Charlotte Piester, investment manager i Vækstfonden.

Capturi har udviklet en teknologi, der kan identificere og kategorisere de gode salgsargumenter i kundesamtaler, og dermed åbner Capturi op for en ny verden af viden om samtaleteknikker, der for mange virksomheder hidtil har været en sort boks. Nu er virksomheden klar til at gå i markedet efter kunder, og foruden Vækstfonden er også medarbejdere og en række private investorer gået med i investeringen.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: