”Vi er en deep tech-virksomhed, og de kompetencer, det kræver, er stadig nye. Det samme er områdets påvirkning af samfund og erhvervsliv. Med denne investorgruppe er vi forbundet med brancheledere og eksperter på de bedste universiteter, hvilke kan hjælpe os med at forvandle teknologien til succesfuld forretning, siger Tony Beltramelli, adm. direktør og medstifter, Uizard (nummer to fra højre). Foto: Uizard.

Dansk startup får kæmpeboost af internationale investorer

Et konsortium af otte investorer med bl.a. danske byFounders og The Nordic Web Ventures har netop skudt knap 5 millioner kr. i startup, der med kunstig intelligens kan revolutionere overgangen fra idé til kodning.

Den danske startup Uizard rejser 800.000 dollars – knap 5 millioner kroner – til udviklingen af en betaversion af deres teknologi, der markant kan forkorte tiden fra designerens første streger på bagsiden af en serviet til den færdige app eller anden brugerflade.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: