Blockchainteknologi
Blockchainteknologiens decentraliserede infrastruktur åbner for muligheder, der gør, at danske virksomheder, organisationer og offentlige institutioners IT-systemer kan operere mere selvstændigt, fx i alle forsyningsled, og derved opnå større uafhængighed, sikrere processer og hurtigere afvikling, end hvor en tredjepart er involveret, skriver Victoria Gago, Co-founder, European Blockchain Convention. Foto: Presse.

Dansk erhvervsliv skal indhente efterslæb på blockchain-teknologi

Blog: Den 20. maj afholdes den første internationale blockchainkonference på dansk grund. European Blockchain Convention er et ambitiøst forsøg på at sprede budskabet om mulighederne i blockchain i danske og internationalt orienterede virksomheder.

Blockchainteknologien er endnu ikke et reelt værktøj for mange danske virksomheder, men det er blandt andet, hvad konferencen vil forsøge at ændre. Målet er især at give en dybere indsigt i teknologiens muligheder inden for flere forskellige forretningssammenhænge.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: