Dansk Erhverv lancerer gratis medlemskab for iværksættere

Dansk Erhverv åbner op for et nyt, gratis iværksættermedlemskab, der lanceres på Børsen den 20. februar til et netværksarrangement for iværksættere.

Dansk Erhverv mener, at det er vigtigt at bakke op om iværksættere i Danmark, og det vil erhvervsorganisationen blandt andet gøre ved at tilbyde ét års gratis iværksættermedlemskab, der giver mulighed for at få rådgivning og deltage i Dansk Erhvervs arrangementer sammen med deres store medlemmer.

Til eventet den 20. februar vil Brian Mikkelsen, adm. direktør for Dansk Erhverv, fortælle om Dansk Erhvervs nye iværksætterindsats, og Jesper Buch, investor og stifter af Just-Eat.com, vil fortælle om netværk og partnerskaber.

Der vil blive mulighed for at møde en række af Dansk Erhvervs samarbejdspartnere, der også arbejder for et stærkt iværksættermiljø i Danmark.

For at blive omfattet af det gratis iværksættermedlemskab skal en virksomhed:

  • Maksimalt have eksisteret i 5 år
  • Have et unikt CVR-nummer og ikke være en del af en koncern
  • Være majoritetsejet og -drevet af den daglige ledelse
  • Ikke være omfattet af eller have tiltrådt en overenskomst.

Som gratis iværksættermedlem får virksomheden fri adgang til en juridisk hotline, invitationer til netværksevents, adgang til gratis kurser for virksomhedens medarbejdere og hjælp til gennemgang af virksomhedens kontrakter. Medlemskabet giver også kontante fordele og rabatter hos en række af Dansk Erhvervs samarbejdspartnere.

Læs mere her: