Her er Zettl. Et pop op-hus i træ, som du kan sætte op på én dag. Et hurtigt og nemt hus til alle mennesker med behov for en bolig. Kort sagt dit eget sneglehus, du kan sætte op hurtigt, billigt og enkelt – hvor som helst, når som helst. Den første klynge af huse bygges snart, så prototypen kan blive til virkelighed. Vi har talt med manden bag, Lars Stenfeldt Hansen. Foto: Zettl.

Byg dit eget pop op-hus

Mange mennesker mangler en bolig. Mange drømmer om at bygge egen bolig. Nyt koncept vil gøre det billigere, lettere og hurtigere at bygge – lige hvor man vil. Et samlesæt og pop op-hus i træ. Navnet på det nye koncept er Zettl. Navnet hentyder til: jeg-vil-slå-mig-ned-her. Navn og koncept skulle gerne vække den indre nybygger, som vil ud at opleve verden med sit eget Zettl-“sneglehus” på ryggen.

Mobile modulboliger er et kæmpehit lige nu. Flere arkitekter og iværksættere bruger containeren som platform og præmis. Andre bruger træplader til at bygge gør-det selv-huse.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: