Hvis der er nogle vækstiværksættere, vi kan være stolte af i Danmark, så er det Zendesk med deres 4000 medarbejdere.

Bliver dit kontor disruptet? ”Virtual first”-strategien forplanter sig fra Zendesk

Mange virksomheder i Danmark er på vej tilbage til kontoret – back to normal. Eller hvad? Når vi kommer hjem på vores pind efter sommerferien, er pinden så blevet – ja, en tynd streng i luften? Den danske enhjørning Zendesk er blandt frontrunners i Silicon Valley med deres ”virtual first”-strategi. Herhjemme ser ikke bare ”fattige” startups, men også Danske Bank og kommunaldirektører på muligheden.

Nej, hvor har vi i mange år diskuteret, om vi skulle side på enekontorer eller i fællesrum. Og antallet af rapporter, ph.d.er mm. om emnet er uendeligt. Vejer fordelen ved videndeling tungere end det trælse i alle forstyrrelserne? Den disruptive løsning, der lægger låg på diskussionen, er måske fundet: Vi nedlægger kontoret og flytter det hjem eller ud i bilen. I al fald online. Coronakrisen radikaliserede fra den ene dag til den anden måden, vi arbejder på. Pludselig fandt alle ud af, at ret meget, i hvert fald i en eller anden grad, kunne klares over laptoppen. Så fortsætter vi bare med de gode erfaringer post-corona?

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: