Jeff Bezos in 1999. Next time you want to give up, think of this.

Bliv medlem af Bootstrapping: Støt økosystemet

Alting starter et sted. Alle skal starte et sted. Start med at blive medlem af Bootstrapping. Det er godt for dig, din virksom, din investering og ikke mindst hele økosystemet, som har brug for vidensdeling og en fælles offentlighed. 1999: Amazons Jeff Bezos bootstrapper (her) sin virksomhed i gang. Tænk på dette næste gang, du kommer i tvivl, om du kan forandre verden med din virksomhed.

Støt, og deltag i økosystemet ved at støtte Bootstrapping. Bootstrapping sætter spot på Danmarks fremtid og skriver for jer – og om jer – der forandrer vores samfund: om iværksættere, startups og den højteknologiske udvikling, der udfordrer velfærdsstaten, institutionerne og industrien.

Bootstrapping er et erhvervsmedie tænkt forfra for dem, som tænker fremad.

’Bootstrapping’ er et udtryk for de iværksættere, der uden andres hjælp formår at bygge nye virksomheder op. Udtrykket er kendt fra den amerikanske talemåde ’at komme over hegnet ved at hive i sin egen støvlestrop’ og betyder som sådan at lykkes med det umulige ved egen kraft. Det er den del af erhvervslivet, Bootstrapping vil beskrive og hjælpe: Altså de, der forandrer verden mod alle odds.

Som medlem får du årligt tre statusrapporter: Your First Four Steps into Angel and Venture Investing, The Startup Ecosystem, Performance Index 2020 og Inclusion & Diversity. Med disse tre rapporter får du et komplet overblik over økosystemet. Flere rapporter og analyser er på vej.

Som medlem af Bootstrapping får du:

  • De tre ovenstående statusrapporter. Your First Four Steps into Angel and Venture Investing sender vi til dig, så snart du bliver medlem.
  • Du bliver inviteret til vores årlige nytårskur, i år Tommy Ahlers om State Of Tech 2020. Her vil vi også præsentere årets nøgletal for økosystemet.
  • Du har gratis adgang til to årlige faglige events for medlemmer.
  • Mulighed for at Bootstrapping afholder vores anerkendte PR-workshop eller funding workshop i din startup.
  • Du får et unikt overblik hver uge med eksklusivt nyhedsbrev, som går ud til økosystemets nøglepersoner: alt om nye startups, trends og corporate vækstinitiativer Adgang til alle artikler, datakilder, analyser og værktøjer på Bootstrapping.dk. Altid dugfriske tips, tricks og kommentarer fra insiders.

Det koster 4.849,- pr. år.

Kontakt os på mail: info@bootstrapping.dk eller tlf.: 3024 8666 for at blive medlem.

Som Tommy Ahlers udtrykte det til vores 1-års fødselsdag: “Den allervigtigste samtale både i dag og i morgen handler om, hvad Danmark skal leve af i fremtiden. Det sætter Bootstrapping spotlys på tak for det!” Tommy Ahlers, iværksætter og folketingsmedlem. Kilde: Bootstrapping.