"Mulighederne for studerende, der ønsker at være iværksættere på de danske universiteter, er i skrivende stund gode, men beslutningen om at likvidere IVS-selskaberne modarbejder denne trend." Fra venstre mod højre Jørgen Vilhelm Løvenørn Bardenfleth, tidligere chef i Microsoft Danmark og Nikolaj Bødker Wilckens og Mads Koch Petersen fra Mimer.

Behold IVS, behold studenteriværksætterne

Et iværksætterpanel, anført af den nuværende uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, fremlagde i efteråret 2017 deres anbefaling, der indeholdt den ambitiøse målsætning, at Danmark skal være “Europas førende iværksætternation.” Nu, et år efter, vil regeringen lukke de omstridte enkronersselskaber, men det kan eliminere en vækstgivende iværksættergruppe, nemlig studenteriværksætteren.

900 kroner. Det var alt, det krævede for os at starte virksomheden Mimer, der hjælper kunder med motiverede ansøgninger og CV’er. Et år senere har vi vundet CBS Startup og hjulpet et væld af kunder. Det var aldrig sket uden IVS-selskabsformen.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: