”Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at det her univers kan hjælpe de børn, jeg arbejder med. Mennesker med autisme har nedsat forestillingsevne. De har brug for at være trygge ved situationer, de skal ud i. Ved at bruge virtual reality ville jeg på forhånd kunne vise dem film med de situationer, de var utrygge ved. Og derved ville det ikke være så overvældende, når de stod i situationen, ” fortæller Anne Kristine Schwartzbach om baggrunden for sin startup. Foto: Confront og Heidi Frederikke Sigdal.

År 1 som iværksætter: Lærer lander millioninvestering til nyt tech-startup

Kun hver fjerde nye iværksætter er kvinde, og inden for tech er tallet endnu mere skævt. Som nybagt tech-iværksætter er Anne Kristine Schwartzbach statistikbryder. Vi følger hendes rejse gennem det første år med alle de op- og nedture samt til- og især fravalg, som iværksættertilværelsen fører med sig. Følg med fra første afsnit her.

”Jeg tror egentlig, at det kan være en fordel at være kvinde. Folk bliver nysgerrige på en anden måde, når en kvinde kommer og præsenterer en tech-idé. Og jeg tror faktisk, de synes, det er lidt sejt.”

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: