Ugens startup: Kanpla – ”drop debatten om hvad ansatte skal spise”
Co-founders i Kanpla, Peter Bæch, CEO og Jonas Gøttler, COO, er begge født efter årtusindeskiftet. Men de er iskolde, og det afspejles i ambitionerne i deres startup, hvor skaleringen står for døren. Deres datadrevne SaaS-løsning (Softwaere-as-a-service) automatiserer arbejdsgangene i kantiner, giver plads til både veganere og frikadellespisere og bekæmper madspild. Bootstrapping undersøger, hvorfor Nordens førende acceleratorprogram Accelerace, har udråbt Kanpla til at være ”most likely to be a unicorn. Og hører Kræn Østergaard Nielsen, CEO i Coop hvad han tænker som investor.
De fleste brancher ændres af digitaliseringen, der automatiserer processer og skaber beslutningsgrundlag baseret på data. Det samme ser vi lige nu i kantinerne i landets virksomheder, hvor menuerne skræddersyes ud fra data og feedback, så der tages højde for både diversitet og madspild.
Pro-medlemskab?
Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.
Tryk herAllerede medlem? Log ind her: