Ugens lærende tech-investor: Stig Myken

Stig Myken er med tidligere roller som CEO og founder af bl.a. Fullrate og Hiper en af de mest markante skikkelser i Danmark inden for IT-, tech- og telebranchen. Efter at have udfordret TDC og derefter solgt begge selskaber til TDC bruger han sine kræfter som investor. Stig Myken har senest investeret i PreSeed Ventures’ nye tech-fond, PSV Tech01, og interesserer sig i dag særligt for edtech. Han bestrider derudover poster som bestyrelsesformand i Pengeprofilen, Zetland, Sensorist, Flextribe, PUFin ID, Injurymap, Tricent og Blueprint Learning, som leverer onlineuddannelser til advokater og revisorer.

1. Stig, i miljøet elsker vi jo historien om, at du – efter job i Mobilix og Cybercity mm. – først udviklede Fullrate, som du solgte til TDC-mastodonten, og så var fræk nok til at gøre det én gang til med Hiper. Når du i dag ser tilbage, hvad ser du som læren ved det, og af hele forholdet corporates/startups?

Udviklingen i det danske telemarked har i høj grad været defineret af startups de seneste 20 år, uanset om det har været højere hastigheder, mere data, lavere priser eller en suverænt bedre kundeoplevelse, der har drevet forretningsmodellen.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: