Ugens investor: Søren Stig

Søren Stig er aktiv i det nordiske økosystem som bl.a. impact-investor, rådgiver, bestyrelsesmedlem og senest medstifter af Lifeline Robotics A/S. Han har en international, kommerciel bagrund fra A.P. Møller - Maersk, hvor han også havde ansvaret for et bæredygtighedsarbejde, der fik European Business Award.

  1. Du har om nogen været dansk og nordisk pionér og en founding father af impact investment med NIIN, Katapult mm. Hvad fik dig til at tage karrierespringet ud i noget helt andet end tung A.P. Møller-corporate liv?

Efter 20 eventyrlige år hos Maersk var det i 2012 tid til at stoppe op og reflektere på, hvem jeg var, og hvor jeg ville hen. Jeg er rundet af fantastiske, dygtige mennesker og en meget professionel organisation med stærke værdier og kultur. Jeg benyttede et executive MBA-forløb, IMD Lausanne, til at mærke efter og se verden gennem en ny linse, som bl.a. inkluderede vores klimaudfordringer, den nyeste teknologi, entreprenørskabet i Silicon Valley og de nyeste digitale forretningsmodeller. Den kombination kaldte på mig – samt muligheden for at bestemme over egen tid.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: