Men det nye CVX skal selvsagt bedømmes på sine fremtidige handlinger. Så herfra vil vi bare spørge til og iagttage, om branchemillionæren Bruce Wayne i spidsen for Wayne Enterprises kan forvandle sig til branchens Batman med Robin ved sin side. Velkommen og tillykke, Mads og Anton!

Supermændenes CVX

Christian Engelsen og Mads Faurholt har igen byttet roller så hurtigt, som supermænd skifter dragt. Tre uger efter, den første går konkurs med CVX, genopstår CVX med den anden ved roret. ”Vi kører en super open door- policy,” skriver Mads Faurholt derefter ud til det gamle netværk. Uden dog at fortælle om forrige ejers konkurs. Her går det stærkt. Så vi andre må hellere nå at sige pænt tillykke.

CVX ejet af Christian Engelsen indgik konkursbegæring i slutningen af marts. Som Finans skrev 31. marts: ”Virksomheden bag har skiftet navn fra Copenhagen Venture Exchange ApS til Ventureselskabet ApS og er netop taget under konkursbehandling ved Sø- og Handelsretten”.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: