”Vi får allerede henvendelser fra en række sæsonafhængige virksomheder, som har indset, at de ikke kommer til at se indtægter før næste år. Så jeg er ikke i tvivl om, at vi får brug for at forlænge ordningerne. Hvis vi ikke gør det, er risikoen, at Coronakrisen kvæler en lang række iværksættere og vækst-SMV’er, og at vi som samfund går glip af fremtidens Novo og Grundfos," siger Jakob Brandt, vicedirektør i SMVdanmark.

SMVdanmark: Straksudbetalinger er godt, men bør gælde alle ordningerne

SMVdanmark hilser erhvervsminister Simon Kollerups udmelding om, at lønkompensationsordningen straksudbetales, og visheden om, at ordningen for tabt omsætning til selvstændige udbetales inden 11.maj, velkommen. Men mener, at straksudbetaling bør gælde for alle hjælpepakkerne.

Erhvervsminister Simon Kollerup kom i sidste uge med udmeldingen om, at virksomheder, der har søgt om lønkompensation, får straksudbetaling inden 1. maj, men SMVdanmark mener, at der er behov for, at alle ordninger straksudbetales.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: