"Og så kommer vi heller ikke uden om, at det er en mandepræget verden, hvor der i nogle startupmiljøer bliver ”målt tissemand” og talt om store biler, hurtige forretning osv. Det kan skræmme nogle kvinder. Vi skal stå sammen og skabe vores egne miljøer, hvor der er plads til at være kvinde, præcis som mændene skal have lov at være mænd." - Anne Stampe Olesen, investor, direktør og founder af Nordic Female Founders

5 skarpe til ugens investor: Anne Stampe Olesen

Ugens investor er co-founder af Nordic Female Founders, stiftet i 2020 med serieinvestor Mia Wagner. Anne Stampe Olesen bl.a. har investeret i Female Invest, Lucia Care, Eyda, Deco Farver, Locked Escape Rooms, hun sidder i flere bestyrelser og er uddannet fra RUC. Læs bl.a. om bevæggrunde for investeringer, skæv kønsbalance og udfordringer i den danske startup-/investorbranche.

1. Hvorfor stiftede du sammen med Mia Wagner Nordic Female Founders? Og hvad gør du for at hjælpe kvindelige iværksættere på vej?

Vi stiftede Nordic Female Founders for at styrke kvinders position i dansk iværksætteri. Det gør vi blandt andet gennem vores investeringer i startups med diversitet. Vi sigter efter en lige fordeling mellem mandlige og kvindelige stiftere.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: