Hvor ondt gør din IPO?

 

“Det er virkelig et masochistisk tiltag at lave en IPO.”

Sådan lød det fra bestyrelsesformand i Green Mobility Henrik Isaksen på Dansk Erhvervs IPO-konference mandag. Banker, rådgivere og det øvrige økosystem lovede derefter med fælles røst at lette vejen til børsen for fremtidens Henrik Isaksen’er. For flere børsnoteringer i Danmark er kun til gavn for virksomheder og samfundet.

Det skal ikke gøre ondt at gå på børsen. Og det skal ikke være en ulempe for danske vækstvirksomheder, at de gør det i Danmark.

Derfor skal rammevilkårene rykkes meget mere end efterårets såkaldte iværksætterpakke. Der skal større gaver til. Læs, hvad DVCA og business angel Gregers Kronborg mener, der skal til. Og så må banker, revisorer og andre rådgivere banke rusten af sig og komme op i gear, så de ikke gør vejen endnu sværere for selskaber som Conferize og NPinvestor.

Business angel Thomas Marschall har skrevet bogen ‘Angel Business’ og har gode råd til, hvordan vi gør det lige så smart at investere i vækstselskaber på børsen som at satse pengene på kryptobørserne.

Læs også Nordic Scalers’ begrundelse for at lukke netop syv vækstselskaber ind i acceleratoren. Alle syv kan indtage USA inden årets udgang.

Rigtig god læselyst!

Nyt fra Boostrapping: Fra 1. februar vil en række af artiklerne være forbeholdt jer, der aktivt har tilmeldt jer nyhedsbrevet. Til gengæld vil vi gerne kvittere med yderligere to gratis måneder, hvis du skriver dig op. Du kan skrive dig op her