Kære DanBAN-medlem

Velkommen.

Vi skriver til dig, fordi DanBAN har lavet en aftale med Bootstrapping.

Det betyder, at du får adgang til vores online-univers Bootstrapping.dk og hver uge får tilsendt vores nyhedsbrev, hvor vi giver indblik i og overblik over investeringer og iværksætteri i Danmark samt kuraterer indhold fra ugens løb og fra resten af verden, så du kan føle dig opdateret.

På Bootstrapping.dk får du adgang til det særlige Pro-univers, hvor du kan læse alle vores artikler og analyser. Her kan du også finde artikler, baseret på CVR-udtræk, om startups og investorer i det danske startupmiljø. Mangler der en virksomhed eller en investor, du er interesseret i? Send os en mail, og vi tilføjer dem til listen.

Du får også (meget snart) adgang til vores social media-værktøj fra Storyclash, der sammenligner danske startups på deres rækkevidde, popularitet og meget mere på de sociale medier.

Sådan kommer du i gang:

For at logge ind på Bootstrapping.dk skal du indtaste følgende:

Brugernavn: Danban

Adgangskode: Englevinger18

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Men som sagt får du nyhedsbrevet og adgang til vores side uden beregning.

I den kommende tid vil du kunne læse om bl.a. impact investeringer, tech på kinesisk, funding-analyser og hvilke startups, der er bedst til at bruge de sociale medier. Du er altid velkommen til at kontakte os med tips, ideer, ris og ros. Vi glæder os til at have dig som læser.

God fornøjelse