Foto: Too Good To Go.

Too Good To Go: Så hurtigt gik det efter Løvens Hule

Iværksætterhistorier taler i denne episode med Brian Christensen fra madspildsappen Too Good To Go. Her fortæller han blandt andet, hvad der er sket siden startuppen deltog i Løvens Hule sæson 2. For nylig solgte de eksempelvis 30.000 måltider på en dag.

Too Good To Go er en platform, der mindsker madspild. Startuppen blev grundlagt af fem stiftere i 2016, og siden da har de solgt 9 mio. måltider på tværs af 16.000 butikker spredt over ni lande. Og så har Too Good To Go 6.000 registrerede brugere.

I jagten på at få investorer ind deltog madspildsappen i Løvens Hule sæson 2. De fik tilbudt penge fra tre af løverne. Stifterne bag appen afslog dog og drog i stedet til Silicon Valley for at prøve kræfter med acceleratoren Y Combinator. Her fik de afslag.

Senere lykkedes det dem at få hjælp af Birgit Aaby, en af de tidligere løver fra Løvens Hule. Med hende fik de en aftale i hus om, at hun skulle hjælpe dem med at finde de rette investorer for 5 % af virksomheden. Preben Damgaard fra Navision Software blev bestyrelsesformand, og Mette Lykke, der startede løbeappen Endomondo, blev direktør i Too Good To Go.

“Vi har lige haft en af vores bedste dage for nyligt, hvor vi solgte 30.000 måltider på en dag, og det er omkring 30 tons mad eller 60 tons CO2,” siger Brian Christensen.

Hør podcasten her: