Spiir-direktør: “Det kræver ildsjæle for at det bliver ordentligt”

Den danske fintech-startup Spiir har netop modtaget en investering fra Danske Bank. Det er en startup, der lever af at rådgive mennesker om økonomi, men kilden til Spiirs succes kommer fra en sund og velfungerende virksomhedskultur, mener direktør Rune Mai.

Rune Mai er 43 år. Han har 3 børn, bor på en gård på Fyn, og så har han startet Spiir.

Spiir, som har over 250.000 brugere, er en app, der holder styr på forbrug og budgetter for dig. Også er den lige blevet fundet med 25 millioner kroner af Danske Bank.

Rune er tidligere udviklingschef i eBay, hvor han sad til en månedsløn på 90.000 kroner, men i dag – som CEO og Cofounder af Spiir – trækker han i gennemsnit 35.000 kroner ud til sig selv om måneden. Det er hans livskvalitet dog ikke blevet ringere af – tværtimod. Han har nemlig styr på sin økonomi, og det er netop denne filosofi, der ligger bag hans vision for at udvikle Spiir.

Det er syv år siden, Spiir startede, men selv med mange brugere og en investering fra Danmarks største bank betegner Rune sig langt fra som guru. ”Jeg er stadig i gang”, siger han. Hør hele interviewet fra Iværksætterhistorier lige herunder.

Eller abonnér på iTunes eller Android.